Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 1.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 2.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 3.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 4.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 5.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 6.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 7.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 8.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 9.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 10.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 11.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 12.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 13.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 14.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 15.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 16.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 17.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 18.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 19.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 20.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 21.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 22.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 23.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 24.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 25.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 26.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 27.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 28.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 29.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 30.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 31.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 32.
  • Referāts 'Latvijas vājpiena biezpiens studentu uzturā', 33.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    4
2.  Pētījuma mērķis un uzdevumi    4
3.  Literatūras apskats    5
4.  Metodes    8
5.  Pētījuma rezultātu analīze    8
6.  Secinājumi    12
7.  Izmantoto informatīvo avotu saraksts    13
Darba fragmentsAizvērt

Vājpiena biezpiena olbaltumvielas satur visas neaizvietojamās aminoskābes. Īpaša nozīme ir sēru saturošām aminoskābēm – metionīnam un lizīnam. Šīs aminoskābes ir neaizstājamas, jo cilvēka organismā tās neveidojas un ir jāuzņem ar uzturu.
Lielais minerālvielu daudzums, jo sevišķi viegli izmantojamais kalcijs un fosfors, palielina biezpiena nozīmi uzturā. Kalcijs piedalās kaulaudu veidošanā, veicina normālu sirds un centrālās nervu sistēmas darbību, uztur pastāvīgu skābju un sārmu līdzsvaru organismā. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants