Mērķis
Lai visā piegādes ķēdē nodrošinātu produktu kvalitātes un nekaitīguma kritēriju saglabāšanos atbilstošā līmenī, šajā instrukcijā ir noteiktas vadlīnijas produktu iekšējai temperatūrai to transportēšanā un uzglabāšanā:
Atvēsināta svaiga gaļa (mājas un meža viennadžu un pārnadžu liemeņiem, pusliemeņiem, ceturtdaļliemeņiem un trijās daļās sadalītiem pusliemeņiem)
iekšējā temperatūra ne augstāka par +7° , bet ražotājs var noteikt arī līdz +4°
Augšējā: +8°C
Augšējā: +5°C
Atvēsināta malta gaļa ,
atvēsināti subprodukti,
atvēsināti gaļas izstrādājumi
iekšējā temperatūra ne augstāka par +2°
iekšējā temperatūra ne augstāka par +3°
iekšējā temperatūra ne augstāka par +4°
…