Vērtējums:
Publicēts: 29.02.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 1.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 2.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 3.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 4.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 5.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 6.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 7.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 8.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 9.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 10.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 11.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 12.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 13.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 14.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 15.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 16.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 17.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 18.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 19.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 20.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 21.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 22.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 23.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 24.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 25.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 26.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 27.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 28.
  • Konspekts 'Itāļu nacionālā virtuve', 29.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    4
1.  SASTĀVDAĻAS    5
2.  MĒRCES    8
3.  UZKODAS    10
4.  PIRMIE ĒDIENI    11
5.  OTRIE ĒDIENI    13
6.  PICAS    15
7.  DĀRZEŅI    18
8.  SALĀTI    19
9.  SALDIE ĒDIENI    20
10.  VĪNI    21
11.  ITĀĻU RESTORĀNI LATVIJĀ    22
  SECINĀJUMI    26
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    27
Darba fragmentsAizvērt

11.8 Restorāns ‘’Pinot Marina’’
Atrodas Jūrmalā, Vienības prospektā 36, Lielupes krastā. Izsmalcināti ēdieni, vīnu klāsts un lieliska apkalpošana. Vasarā var vērot jahtas un ūdens slēpotājus, kas šķeļ upes ūdeņus. [3]

SECINĀJUMI
Darbā izvirzītais mēŗkis ir sasniegts. Secināju, ka itāliešu virtuve un ēšanas kultūra ir neatņemama itāļu tautas kultūras sastāvdaļa. Lai gan Itālija teritorijas ziņā ir vidēja izmēra valsts, tā pārsteidz ar savu dažādību it visā, tostarp arī virtuvē. Liela daļa itāliešu dzīves paiet audzējot, pērkot, gatavojot un, galvenais, patērējot labu ēdienu. Ēšana Itālijā ir kulta lieta, itālis ir gatavs braukt pat uz 100 km attālu restorānu, ja vien zina, ka tur varēs nobaudīt neatkārtojamu maltīti.
Kaut arī itāļi dievina visu amerikānisko, ēšanas ziņā viņi ir palikuši uzticīgi savai nacionālajai virtuvei, un Itālija ir vienīgā valsts, kurā ātro ēdināšanas uzņēmumu stratēģija ir cietusi pilnīgu sakāvi.
Pētot to, vai Latvijā ir itāļu ēdināšanas uzņēmumi, secināju, ka lielākās izvēles iespējas ir Rīgā. Tur tādu restorānu ir samērā daudz.


Autora komentārsAtvērt
Atlants