Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 1.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 2.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 3.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 4.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 5.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 6.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 7.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 8.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 9.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 10.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Visgrūtāk gāja ar ķiršu ievārījumu, jo sāku pētīt, tad kad bija ārā sals un man istabā, īpaši naktīs, ātri atdzisa, bet beigās viss sanāca.
Lielāka daļa teorētiskā, jo praktiskajā nebija daudz ko darīt. Kamēr praktiskais gatavojās, tikmēr meklēju informāciju saistītu ar šo tēmu.
Autors uzskata, ka būs interesantāk, piemēram, siera vietā izvēlējos maizi, jo domāju, ka būs pelējums, bet maize tikai sacietēja kā grauzdiņi, jo, iespējams, vajadzēja ielikt maisiņā.
Ar pienu un ievārījumu hipotēze apstiprinājās, jo veikalā pirktais tiešām ilgāk saglabājās, pat nesarūga kā mājās piens. Tomēr, mājas ceptā maize mīksta saglabājas ilgāk par vienu dienu nekā veikalā pirktā. Maizei hipotēze neapstiprinājās.
Kopumā liekas, ka gāja labi, tikai varētu vairāk informāciju.

Autora komentārsAtvērt
Atlants