Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Krustvārdu mīkla. Uztura gatavošanas tehnoloģija', 1.
  • Konspekts 'Krustvārdu mīkla. Uztura gatavošanas tehnoloģija', 2.
  • Konspekts 'Krustvārdu mīkla. Uztura gatavošanas tehnoloģija', 3.
  • Konspekts 'Krustvārdu mīkla. Uztura gatavošanas tehnoloģija', 4.
Darba fragmentsAizvērt

1. Mehāniskās pirmapstrādes paņēmiens?
2. Divu vai vairāku savā starpā nešķīstošu produktu fāžu viendabīgs maisījums?
3. Tumši pigmenti, kas veidojas uz augļu virskārtas? (nenoteiksme)
4. Siltapstrādes paņēmiens, lielā ūdens daudzumā?
5. Process, kad noārdās cietes graudu struktūra?
6. Siltapstrādes paņēmiens 300 -3500C?
7. Process, kuru veic īsi pirms ēdiena pasniegšanas?
8. Ko izmanto želeju sarecināšanai?…

Autora komentārsAtvērt
Atlants