Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 1.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 2.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 3.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 4.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 5.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 6.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 7.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 8.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 9.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 10.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 11.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 12.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 13.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 14.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 15.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 16.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 17.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 18.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 19.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 20.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 21.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 22.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 23.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 24.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 25.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 26.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 27.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 28.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 29.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 30.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 31.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 32.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 33.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 34.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 35.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 36.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 37.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 38.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 39.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 40.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 41.
  • Paraugs 'Uztura gatavošanas tehnoloģija', 42.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    4
2.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
3.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
4.  Sortimenta minimuma sastādīšana    7
5.  Porciju skaita aprēķins    9
6.  Ēdienkartes sastādīšana    11
7.  Ēdienu tehnoloģisko karšu sastādīšana    13
8.  Ēdienu sortimenta izvērtējums    28
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    31
10.  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums    39
11.  Secinājumi    40lpp
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Veidojot ēdienkarti kafejnīcai, ir jāizvēlas tādi ēdieni, kas samērā ātri ir pagatavojami un pieprasīti. Ļoti svarīgi ir izvērtēt cik pieprasīts ir ēdiens un cik ilgs ir tehnoloģiskais process.
Tehnoloģiskās kartes ir nepieciešamas pavāriem, lai varētu pagatavot dažādus ēdienus. Tehnoloģiskajās kartēs tiek norādīts svars vienai porcijai vai vienam kilogramam ēdiena, kā arī bruto un neto, un temperatūra.
Lai ilgāk uzglabātu pārtikas produktus, nepieciešams ievērot pareizu uzglabāšanas temperatūru, kā arī pareizu uzglabāšanas vietu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants