Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Alus kvalitātes noteikšana - degustācija', 1.
  • Referāts 'Alus kvalitātes noteikšana - degustācija', 2.
  • Referāts 'Alus kvalitātes noteikšana - degustācija', 3.
  • Referāts 'Alus kvalitātes noteikšana - degustācija', 4.
Darba fragmentsAizvērt

Alus ir dzēriens visām gaumēm. Tas ir vienādi labs jebkurā gadījumā – draugu pulkā, maltītes laikā vai slāpju veldzēšanai, jo rada labu garastāvokli un labsajūtu.

Alus kvalitāte.

Kvalitatīva alus ražošanai nepieciešama augsta profesionāla meistarība, kas apvienota ar pārbaudītam metodēm un modernu tehnoloģiju. Alus darītavā ,,Aldaris,, ir vispārēji uzlabotas tehniskās iekārtas, tas tika vērsts uz to, lai ražotu alu ar starptautiski atzītu kvalitāti.
Tā ir plaša investīciju programma, kas nodrošina jaunas pildīšanas iekārtas, jaunas tvertnes izturēšanas un rūgšanas procesiem, jaunas filtrēšanas un pasterizēšanas iekārtas.
Mērķis – apgādāt patērētājus ar labu alu.

Kas nodrošina alus kvalitāti?

,,Alus nevar būt labāks par savu izejvielu kvalitāti, un tehnoloģijai ir jāatbilst izmantotajām izejvielām’’. Vienīgi augstas kvalitātes izejvielas un tehnoloģija spēj nodrošināt augstu alus kvalitāti un tā lietošanas drošumu.
Lietojot alu mērenos daudzumos, tas nenodarīs kaitējumu cilvēka veselībai. Un tas ir galvenais. Tieši otrādi – nodrošinot augstu tehnoloģisko līmeni un produkta kontroli, alus ir veselībai labvēlīgs : tas ir produkts, kas ražots no dabiskām izejvielām un satur B grupas vitamīnus, antioksidantus un daudzas citas veselību uzlabojošas vielas.
Alus ražošanā izmanto izejvielas, kas atbilst pasaules izejvielu kvalitātes prasībām (standartiem),piemēram, A/s ’’Aldaris’’.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants