Vērtējums:
Publicēts: 02.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 1.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 2.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 3.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 4.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 5.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 6.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 7.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 8.
  • Prezentācija 'Itālijas nacionālie ēdieni', 9.
Darba fragmentsAizvērt

Sastāvdaļas:
Tomāti
Ķiploki
Sāls
Pipari
Svaigs baziliks
Olīveļļa
Sīpolloki, sīpoli, pētersīļi, citronu sula vai etiķis, anšovi, parmas šķiņķis
Maize: ciabatta vai baguette

Pagatavošana:
Sākotnējā bruschetta bija apgrauzdēta maize, kas tika ierīvēta ar ķiploku, pa virsu uzpilināja olīveļļu.
Tomātus nomizo, sagriež kubiciņos. Pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, piparus, eļļu un pārējās sastāvdaļas.
Maizi apgrauzdē, īsi pirms servēšanas saliek pa virsu tomātu masu.
Pa virsu tomātiem liek mozarella šķēlīti un ļoti karstā cepeškrāsnī īsi no virsas apcep.…

Atlants