Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 1.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 2.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 3.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 4.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 5.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 6.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 7.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 8.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 9.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 10.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 11.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 12.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 13.
  • Referāts 'Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana', 14.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Viskija Vēsture    4
2.  Viskija Ražošanas Tehnoloģija    5
3.  Viskija Lietošanas paradumi    6
4.  Viskija Veidi    8
5.  Latvijas iedzīvotājiem Pieejamie Viskiju Veidi    9
6.  Secinājumi    13
7.  Izmantotā Literatūra    14
Darba fragmentsAizvērt

6. SECINĀJUMI
Viskijs ir viens no pasaulē vecākajiem destilātiem.
Viskija ražošanas tehnoloģija sastāv no šādām darbībām: Iesala un misas sagatavošana, fermentācija un destilācija, izturēšana un iepildīšana.
Baudot viskiju, eksperti iesaka ievērot šādus piecus faktorus: krāsu, smaržu, garšu, pēcgaršu un nobeigumu.
Latvijā ir pieejamas dažādas viskiju markas: Ballantine's Finest, Johnnie Walker, Black Velvet, Teachers Highland Cream, Tullamore Dew un citi.

Autora komentārsAtvērt
Atlants