Vērtējums:
Publicēts: 16.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Palīgmateriāls ēdināšanas servisa eksāmenā', 1.
Darba fragmentsAizvērt

Ražošanas telpas - izejvielu apstrādei, pusfabrikātu galīgai sagatavošanai un gatavās produkcijas sagatavošanai t.i. dažādi cehi, telpas trauku mazgāšanai, servēšanas telpas
Noliktavu telpas – no piegādātāja saņemtās produkcijas izejvielu un pusfabrikātu pieņemšanai, īslaicīgai uzglabāšanai un nodošanai uz raž. telpām, telpā ir dažādu temp. Režīmi
Tirdzniecības telpas – pusdienu un banketu telpas, vestibils, garderobe, servisa bāri un bāra letes, deju laukumi, zāles priekštelpa, wc
Dienesta telpas – personāla darba un atpūtas nodrošināšanai, administratīvās telpas, kā arī telpas darbinieku ēdināšanai, atpūtai, vieta, kur sagatavoties darbam
Tehniskās telpas – siltummezgli, telpas remontdarbiem, elektrosadales telpas.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants