Vērtējums:
Publicēts: 30.10.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 1.
  • Referāts 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 2.
  • Referāts 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 3.
  • Referāts 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 4.
  • Referāts 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 5.
  • Referāts 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 6.
  • Referāts 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 7.
Darba fragmentsAizvērt

GLIEMEŽI galdā tiek likti ceptā veidā vai nu savās čaulās, vai mazās tasītēs. Pirmajā gadījumā ir nepieciešamas gliemežu standziņas un dakšiņa, otrā gadījumā – tikai dakšiņa. Standziņu lietošana nav pārāk sarežģīta: tās tur kreisajā rokā, stingri saņemot gliemeža čaulu, ar dakšiņu tiek izvilkts tās saturs un ielikts mutē. Maltīte jāuzsāk uzmanīgi, jo bieži vien gliemeži galdā tiek pasniegti ļoti karsti. Mērce, kas ir čaulā vai tasītē, izbaudāma, apmērcējot tajā maizi.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants