Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 1.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 2.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 3.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 4.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 5.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 6.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 7.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 8.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 9.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 10.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 11.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 12.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 13.
  • Referāts 'Pārtikas piedevas', 14.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Pārtikas piedevas    4
2.  Pārtikas piedevu grupas    5
3.  Veselībai bīstamās pārtikas piedevas    7
4.  Pētījums    8
  Secinājumi    14
  Uzziņas avotu saraksts    15
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Veicot šo darbu, es izdarīju šādus secinājumus:
1. Ja nebūtu pārtikas piedevu, būtu maza pārtikas produktu izvēle, pārtikai būtu īss realizācijas termiņš, un viss kļūtu dārgāks
2. Lielākā daļa pārtikas piedevu ir iegūtas ķīmiskā ceļā.
3. Visvairāk ir jāizvairās no produktiem, kuru sastāvā ir krāsvielas.
4. Bieži vien veselīgos produktos ir vairāk E – vielu nekā neveselīgos.
5. Vislabāk ir izvēlēties dabīgo jogurtu, bez garšas piedevām, jo bieži vien jogurtos ar garšas piedevām ir krāsvielas.
6. Cilvēki ir maz informēti par pārtikas piedevām, bet nojauš, kas tas tādas ir.
7. Skolēnus neinteresē, kas ir E- vielas.
8. Sieviešu un vīriešu atbildes bija vienlīdzīgas.

Autora komentārsAtvērt
Atlants