Vērtējums:
Publicēts: 20.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 1.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 2.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 3.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 4.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 5.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 6.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 7.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 8.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 9.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 10.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 11.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 12.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 13.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 14.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 15.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 16.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 17.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 18.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 19.
  • Prezentācija 'Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos', 20.
Darba fragmentsAizvērt

Dažādu ēdināšanas uzņēmumu ēdienkaršu raksturojums
Izvēlētie ēdināšanas uzņēmumi:
Restorāns “Vincents” Elizabetes iela 19, Rīga, LV-1010 martins.ritins@restorans.vincents.lv
Picērija “Vairāk saules” www.vairaksaules.lv
Krodziņš “Blondie” Adrese : Dzirnavu 41 , Rīga
Bistro, Kafe "ĒRMANITIS" Rēzeknē, Latgales ielā 28
Restorāns “Vincents”
Piedāvātais produktu sortiments:

Zivis 4veidi (laši, siļķes, mencas, tunzivis, zuši, zandarti, Svētā Pētera zivis, austeres)
Gaļa 5 veidi(tradicionālie latviešu ēdieni-cūkas speķis ar zirņiem, dažādi sezonālie medījumi(stirnas, pīļu aknas, jaunlopa gaļa(piena sivēni), Īrijas jēra ribiņas, steiki
Piedevas 7 veidi(Karsti sakņu dārzeņi, Diļļu jaunie kartupeļi,
Penne ar trifelēm duxelles, Pilāva rīsi, Kartupeļu friti gaumē)


Deserti 9(Mango tiramisu ar vaniļas pupiņu saldējumu un svaigo ogu mērci; Sorbetu izlase Saldējumu izlase orhideju ziedu- ledus traukā; Ananāsu kannelloni ar citrusaugļu lauku biezpienu; Krēms brilē ar ogu simfoniju; Karsts šokolādes fondāns ar pistāciju saldējumu)
Tradicionālā latviešu virtuve 10 ēdieni(Rupjmaize ar kaņepju sviestu un speķa pīrādziņiem; Elejas siers brilē ar marinētām rozīnēm lauku medus kviešu degvīnā; Ķirbju un grūbu risoto; «Viena diena savvaļas laša dzīvē»; Maigi sālīta siļķe ar bietēm un lauku vistas olu; Lauku cūkas speķa karpačo ar pelēkiem zirņiem; Meža ogu pīrāgs ar viršu medus saldējumu; Mencas fileja rudzu maizes garozā; Latvijas s ezonālais medījums ar mežogu portvīna mērci; Meža ogu pīrāgs ar viršu medus saldējumu)…

Autora komentārsAtvērt
Atlants