Vērtējums:
Publicēts: 31.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 1.
  • Konspekts 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 2.
  • Konspekts 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 3.
  • Konspekts 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 4.
  • Konspekts 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 5.
Darba fragmentsAizvērt

1. Kad tiek pasniegtas karstās uzkodas un kādā secībā?
2. Kādos individuālajos traukos pasniedz karstās uzkodas?
3. Kādos koplietošanas traukos pasniedz karstās uzkodas?
4. Kāda ir to pasniegšanas temperatūra un kāda ir trauku temperatūra?
5. Kādos individuālajos traukos pasniedz aukstās uzkodas?
6. Auksto uzkodu pasniegšanas secība un temperatūra?
7. Kādos koplietošanas traukos pasniedz aukstās uzkodas?
8. Kas jāievēro pasniedzot zupas?
9. Kas jāievēro pasniedzot karstos ēdienus?
10. Kāda ir pasniegšanas temperatūra pasniedzot zupas un karstos ēdienus?

Atlants