Vērtējums:
Publicēts: 29.02.2024.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 1.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 2.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 3.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 4.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 5.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 6.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 7.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 8.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 9.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 10.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 11.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 12.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 13.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 14.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 15.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 16.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 17.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 18.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 19.
  • Prezentācija 'Krēmi un to klasifikācija', 20.
Darba fragmentsAizvērt

Krēmi
Krēmi ir p/f ar lielu uzturvērtību, jo tajos daudz cukura, tauku un olbaltumvielu, kā ari vērtīgu vitamīnu un minerālvielu.

Krēmus izmanto konditorejas izstrādājumu – kūku, tortu un citu gabalizstrādājumu – pildīšanai un rotāšanai.
Krēmi ir visiecienītākais un visvairāk izmantotais rotāšanas p/f.
Krēmiem ir patīkama garša, var piešķirt jebkūru garšu niansi un no tiem var izveidot jebkuru ieceri, piemēram:
Ziedus, bumbiņas, lapiņas, sirsniņas, burtus, ciparus un daudz ko citu.
Atkarībā no izmantojamājām izejvielām un lietošanas krēmus var iedalīt:
Sviesta krēmi
Krēmi, ko gatavo no piena vai piena pārstādes produktiem
Olbaltuma krēmi
Sāļie krēmi…

Atlants