Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 1.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 2.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 3.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 4.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 5.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 6.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 7.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 8.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 9.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 10.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 11.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 12.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 13.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 14.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 15.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 16.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 17.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 18.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 19.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 20.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 21.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 22.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 23.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 24.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 25.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 26.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 27.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 28.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 29.
  • Referāts 'Vārīto desu ražošanas līnija', 30.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Desas ir cilvēku uzturā izmantojamie rūpniecības ražojumi. Pārtikas produktu tehnoloģijas pamatuzdevums ir izejvielu un gatavās produkcijas zudumu,
kas attiecas uz produkcijas kvalitātes uzlabošanu, sortimenta paplašināšanu un uzņēmuma darbības ekonomiku.
Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas var klasificēt pēc pārstrādājamās izejvielas veida un īpašībām, pēc gatavās produkcijas veida, pēc iekārtā notiekošo procesa veida.
Universālā termokamera ir atbilstoša iekārta desu ražošanai. Produkts ir jāapstrādā termiski ļoti rūpīgi, lai neveidotos baktērijas un mikroorganismi.
Termokamera KOH 5 ir piemērota desu ražošanai, jo ir mazs produkta patēriņš termoapstrādes laikā. Ir mazs enerģijas patēriņš.
Termokameras Bastramat ir labi piemērots kūpināšanai. Ir dažādas variācija dūmu ģenerācijai. Automātiskas programmas uzstādīšana ļauj kamerai strādāt diennaktī.
No trim apskatītam termokameram vārīto desu līnijai visas tris termokameras ir piemērotas.


Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants