Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 1.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 2.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 3.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 4.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 5.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 6.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 7.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 8.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 9.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 10.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 11.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 12.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 13.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 14.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 15.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 16.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 17.
  • Prezentācija 'Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 18.
Darba fragmentsAizvērt

Atrašanas vieta: Brīvības gatve 372 (t/c "Alfa")
Ēdienkarte: Restorans piedava pilnu ēdienu sortimentu



Indiešu virtuve:
aukstas/karstās uzkodas;
kārstie ēdieni;
deserti;
Īpaša uzmanība tiek pievērsta:
dārzeņu ēdieniem;
indiešu nacionāliem ēdieniem;
indiešu tradicionālāi maizei;
rīsu ēdieniem;
Dzērieni:
indiešu tradicionālajie bezalkoholiskie dzērieni; alus;
stiprināto alkoholisko dzērienu nav

Sagatavošanas veidi:

izejvielu pirmapstrāde (zivju un jūras
produkti, dārzeņi, augļi, gaļa, siers,
garšvielas, olas)…

Autora komentārsAtvērt
Atlants