Vērtējums:
Publicēts: 18.04.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 1.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 2.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 3.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 4.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 5.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 6.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 7.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 8.
  • Prezentācija 'Grūbas ar kotletēm un salātiem', 9.
Darba fragmentsAizvērt

Grūbu sagatavošana
Grūbas apmēram stundu mērcē ūdenī.
Vāra, pievienojot sviestu un garšvielas.
Tad, kad grūbas gandrīz gatavas, ļauj liekajam šķidrumam iztvaicēties, noņemot vāku.

Kotletes
Maizi aplej ar karstu ūdeni.
Sagriež sīpolu un dažus ķiplokus.
Liek bļodā malto gaļu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants