Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 1.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 2.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 3.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 4.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 5.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 6.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 7.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 8.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 9.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 10.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 11.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 12.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 13.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 14.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 15.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 16.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 17.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 18.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 19.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 20.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 21.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 22.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 23.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 24.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 25.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 26.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 27.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 28.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 29.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 30.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 31.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 32.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 33.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 34.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 35.
  • Biznesa plāns 'Salami desas ražošanas plāns', 36.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Izejvielu izvēle, un produkta raksturojums    4
1.1.  Produkta raksturojums    4
1.2.  Garšvielu izvēle, un raksturojums    4
1.3.  Gaļas izejvielu izvēle, un raksturojums    5
2.  ”Vidzemes” vārīti kūpinātās desas ražošana    6
2.1.  Tehnoloģiskā shēma    6
2.2.  Tehnoloģiskās shēmas apraksts    7
3.  Laika grafiks    11
4.  Palīgmateriālu, izejvielu, un produkcijas aprēķins    13
4.1.  ”Vidzemes” vārīti kūpinātas desas receptūra    13
4.2.  Gaļas daudzuma aprēķins    13
4.2.1.  Gaļas izejvielu daudzuma aprēķins    14
4.2.2.  Garšvielu daudzuma aprēķins    14
4.3.  Palīgmateriālu aprēķins    15
4.4.  Palīgmateriālu, izejvielu aprēķins vienam gadam    20
5.  Ražošanas iekārtu ražības un daudzuma aprēķins    21
5.1.  Ražošanā izmantojamās iekārtas    21
5.2.  Vilciņa ražības, un daudzuma aprēķins    21
5.3.  Kutera ražības, un daudzuma aprēķins    22
5.4.  Pildspiedes ražības, un daudzuma aprēķins    24
5.5.  Klipsatora ražības, un daudzuma aprēķins    25
5.6.  Termokameras ražības, rāmju, un daudzuma aprēķins    26
5.6.1.  Kūpināšanas kameras ražības, un daudzuma aprēķins    27
5.6.2.  Rāmju daudzuma aprēķins    29
6.  Darbaspēks    31
7.  Ražošanas telpu aprēķins    32
  Secinājumi un priekšlikumi    34
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    35
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Secinājumi
Studiju darbā tika izstrādāts ražošanas plāns desu ceham ar ražību 500 kg maiņā. Galvenais uzsvars bija uz tehnoloģiskās shēmas aprakstu, laika grafika sastādīšanu, izejvielu, palīgmateriālu daudzuma aprēķināšanu, uz 500 kg maiņā. Lai ražošanas process varētu noritēt sekmīgi tika aprēķināts iekārtu daudzumus, un to ražība, un sastādīts darbinieku skaits, un to noslodze. Lai cehs varētu pastāvēt tika aprēķināta telpu platība, un kopējai ražošanas aizņemtais laukums. Desu cehs nevar reāli pastāvēt, ja tiek ražots tikai viena veida desu izstrādājums, bet šāda veida ražošanas plānu varētu ieviest reāli pastāvošā gaļas pārstrādes uzņēmumā.

Priekšlikumi
Lai reāli varētu pastāvēt desu cehs, vai arī gaļas pārstrādes uzņēmums, tad būtu jāpalielina ražošanas apjomi, jāražo dažādi desu izstrādājumi, lai varētu apmierināt pircēju vēlmes. Darbinieku skaits jāpalielina, ražošanas platība, un ražošanas telpas jāpaplašina, un vairāk ir jāiepērk jaunas iekārtas.


Autora komentārsAtvērt
Atlants