Vērtējums:
Publicēts: 17.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments', 1.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments', 2.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments', 3.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments', 4.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments', 5.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments', 6.
Darba fragmentsAizvērt

Restorāns PLANETA SUSHI
LIDO Atpūtas centra bistro
Picērija Čili Pica
Neo Bārs
Muzikālā kafejnīca Ligzda

Restorāns PLANETA SUSHI
Izejvielu/produktu daudzveidība: zivis (zutis, lasis, tuncis,dzeltenastītis, baltā zivs, sviesta zivs) un jūras produkti (garneles, ikri, midijas), gaļa (liellopa, vistas, cūkgaļa), dārzeņi, augļi, sēnes(šitake, nameko, šampinjoni), piena produkti, olas, milti, makaroni, rīsi.
Sagatavošanas paņēmieni: vārīšana,cepšana mazā un lielā tauku daudzumā, tvaikošana, sautēsana, grilēšana, apcepšana, sacepšana.
Ēdienu pasniegšanas īpatnības: visus ēdienus pasniedz kopā ar sojas mērci, ēdieni ir ļoti dekoratīvi noformēti.…

Atlants