Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
  • Prezentācija 'Miltu raksturojums', 1.
  • Prezentācija 'Miltu raksturojums', 2.
  • Prezentācija 'Miltu raksturojums', 3.
  • Prezentācija 'Miltu raksturojums', 4.
  • Prezentācija 'Miltu raksturojums', 5.
  • Prezentācija 'Miltu raksturojums', 6.
  • Prezentācija 'Miltu raksturojums', 7.
Darba fragmentsAizvērt

Miltu kvalitāte
Kvalitātes rādītāji
Mitrums (14,5 %)
Lipeklis (IDK)
Raupjums
Krišanas skaitlis
Smarža
Garša
Laboratorijā papildus nosaka (lai izceptu kvalitatīvu produktu)
Ūdens absorbcija (%).
Mīklas veidošanas laiks (min.).
Stabilitāte (min).
Mīklas izplūstamības pakāpe.
Avots: /1/

Autora komentārsAtvērt
Atlants