Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 1.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 2.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 3.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 4.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 5.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 6.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 7.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 8.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 9.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 10.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 11.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 12.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 13.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 14.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 15.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 16.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 17.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 18.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 19.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 20.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 21.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 22.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 23.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 24.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 25.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 26.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 27.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 28.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 29.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 30.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 31.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 32.
  • Referāts 'Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums L', 33.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  ANOTĀCIJA    2
  IEVADS    4
1.  LITERATŪRAS APRAKSTS    5
1.1.  KRIEVU TAUTAS NACIONĀLĀS VIRTUVES RAKSTUROJUMS    5
1.1.1.  Nacionālās virtuves attīstības vēsturiskie aspekti    6
1.1.2.  Ēdienu, dzērienu gatavošanas īpatnības    7
1.1.3.  Krievu tautas svētki un tradīcijas    12
1.1.4.  Cittautu ietekme uz krievu tautas nacionālo virtuvi    14
1.2.  SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS PIEDĀVĀJUMS    15
1.2.1.  Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma iedalījums    17
1.2.2.  Ēdienkartes izveides pamatprincipi    19
1.2.3.  Piedāvājuma ietekmējošo faktoru raksturojums    24
2.  OBJEKTS UN METODE    26
2.1.  LIEPĀJAS PILSĒTAS SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    26
2.2.  PĒTĪJUMA METODES UN METODIKA    26
2.2.1.  SVID metode    26
2.2.2.  Aptaujas metode    28
2.2.3.  Ekspertatzinuma metode    29
3.  PĒTĪJUMA DAĻA    31
3.1.  LIEPĀJAS PILSĒTAS IEDZĪVOTĀJU ANKETĒŠANAS REZULTĀTI UN TO ANALĪZE    31
3.2.  LIEPĀJAS PILSĒTAS SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA ĒDIENKARŠU IZVĒRTĒJUMS    34
3.3.  EKSPERTĪZES REZULTĀTI UN TO ANALĪZE    35
Darba fragmentsAizvērt

. Bakalaura darbs” Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums”, Liepājā.
Darbā teorētiskajā daļā analizēta viesmīlības nozare un produktu raksturojums, kā arī krievu tautas uztura tradīcijas un tās īpatnības.
Pēc Liepājas pilsētas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu ēdienkaršu izvērtējuma izmantojot SVID metodi, tika noskaidrots viedoklis par ēdināšanas uzņēmuma piedāvājumu, kas raksturojas kā vienveidīgs.
Lai iepazīstinātu Liepājas iedzīvotājus ar krievu tautas nacionālo virtuves ēdieniem, tika veikta Liepājas pilsētas iedzīvotāju aptauja.
Tika noskaidrots, ka Liepājas iedzīvotāji atpazīst slāvu virtuves ēdienus.
Pēc SĒU apmeklēšanas Liepājā 58% respondentu izteica vēlēšanos nobaudīt cittautu virtuves ēdienus. Tādēļ, tika izstrādātas specializētās ēdienkartes, kā sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma papildpiedāvājums esošajām ēdienkartēm.
Specializētās ēdienkartes pamatojas uz krievu tautas nacionālo virtuvi. To saturisko kvalitāti ekspertēja četri kompetenti eksperti, kuri norādīja, ka izstrādātās ēdienkartes ir veiksmīgi izmantojamas esošajos sabiedriskajos ēdināšanas uzņēmumos piedāvājuma pilnveidei un to attīstībai. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants