Vērtējums:
Publicēts: 31.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Maize', 1.
  • Referāts 'Maize', 2.
  • Referāts 'Maize', 3.
  • Referāts 'Maize', 4.
  • Referāts 'Maize', 5.
  • Referāts 'Maize', 6.
  • Referāts 'Maize', 7.
  • Referāts 'Maize', 8.
  • Referāts 'Maize', 9.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Kas ir maize    4
2.  Izmantotie materiāli    5
3.  Darba gaita    6
4.  Novērojumu tabula    7
  Nobeigums. Secinājumi    8
  Izmantotā literatūra    9
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Kad 22. novembrī attaisīju abas burciņas, maizes šķēles smakoja un bija sapelējušas. Tagad zinu, ka siltumā un slēgtā burkā uzglabāta maize sapelē, nevis uzcepas, kā biju prognozējis.
No sava daba varu izdarīt šādus secinājumus:
1. Maize ir nepieciešama cilvēka uzturā, jo tā ir galvenais ogļhidrātu un augu olbaltumvielu avots.
2. Maizi cep no rauga vai ierauga irdinātas mīklas. Pamatizejviela maizes ražošanā ir milti.
3. Maizei ir mazs uzglabāšanas laiks. Maizi glabā sausās, tīrās, labi vēdināmās telpās.
4. Sapelējušu maizi uzturā nedrīkst lietot.

Autora komentārsAtvērt
Atlants