Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 1.
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 2.
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 3.
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 4.
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 5.
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 6.
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 7.
  • Referāts 'Itālijas reģionālā kulinārija un labākie restorāni', 8.
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums un secinājumi
Iepazīstot Itālijas ēdienu gatavošanas tradīcijas un analizējot restorānu sortimentu, secinu, ka Itālijas restorānu būtību veido laipna apkalpošana, mājīguma atmosfēra, smalkums, dažādība, kvalitāte, veselīgi un svaigi produkti, tīrībā, miers un liela cieņa pret ēdiena gatavošanu, pasniegšanu un to nobaudīšanu. Katrai ēdienreizei dienā tiek pievērsta liela uzmanība, restorānā jāierodas labi sakoptiem, priecīgiem un tādai jābūt arī uzņēmuma apkalpei, jo ēšana itāļu uztverē ir svētki. Ja vēlies baudīt Itālijas atmosfēru, tradicionālos ēdienus kā makaronus, zivju produktus, sierus, tomātus un nezūdošo tradīciju vīna malkošanu, tad jums jādodas uz turieni. Katrai detaļai, kas saistīta ar ēdienu, tiek pievērsta liela uzmanība, tāpēc tik svarīgi itāļi uztver garšvielu pievienošanu, mērču sortimentu un porcijas noformēšanu.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants