Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 1.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 2.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 3.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 4.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 5.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 6.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 7.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 8.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 9.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 10.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 11.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tehnoloģiju attīstība un tendences', 12.
Darba fragmentsAizvērt

Gastronomijas tendences – ko par to raksta Latvijā
Klasisko ēdienu miniatūrās porcijas
„Gudrās” maltītes viedierīcēs
Vēl vairāk ēdienu bez gaļas
Bekons kā piedeva ( piemēram – kokteiļos, zupās, pat šokolādes batoniņos)
Dažādas eļļas ( eksperimenti ar kokosriekstu, avokado, ķirbju un sinepju sēkļu eļļām )
Jogurti ar dārzeņu garšu
Vietējo ražotāju dzērieni

Gastronomijas tendeces – ko par to raksta ārzemēs
Brokoļu čipsi
Ēdiens un tehnoloģijas (telefoni, planšetes)
Austeres
Dažādas saknes – selērijs, rācenis un kolrābis biezeņa veidā, kā arī cepti kartupeļi kā piedeva
Aļģes kā uzkoda, un kā sastāvdaļa mērcēs un risotto, lai piedotu ēdienam «jūras garšu»
Eksperimenti ar Meksikāņu un Korejiešu pipariem, tos jaucot ar medu, sviestu un citām sastāvdaļām
Dārzeņu jogurti
Humuss kā pasta, sendvičs – kopā ar daudz un dažādām sastāvdaļām kā, piemēram, bietes, pipari, čilli

Autora komentārsAtvērt
Atlants