Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 1.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 2.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 3.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 4.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 5.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 6.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 7.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 8.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 9.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 10.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 11.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 12.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 13.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 14.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 15.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 16.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 17.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 18.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 19.
  • Prezentācija 'Spānijas nacionālā virtuve', 20.
Darba fragmentsAizvērt

Spāņu salāti no tomātiem un gurķiem
Salātu trauku ierīvē ar ķiploku. Tomātus, gurķus sagriež plānās šķēlītēs - katrus savā kārtā. Katru kārtu pārkaisa ar sagrieztiem sīpoliem. Dārzeņus nemaisa, pārlej ar mērci no eļļas, etiķa, pipariem un sāls. Virsū uzkaisa sarīvētus mārrutkus.

Zivs ar rīsiem
Rīsus novāra sālsūdenī. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā. Pieliek sasmalcinātus ķiplokus, pētersīļus, sagrieztus tomātus, visu sautē. Rīsus nokāš, nosusina. Pieliek tomātus, pielej vīnu, pieber sāli, piparus, uzkaisa zaļumus. Zivis sagriež gabaliņos, novieto uz sagatavotajiem rīsiem. Sautē apmēram 20 minūtes.

Zivju pudiņš
Zivis pasautē, sadala gabalos, izņem asakas. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, sautē augu eļļā. Tomātus sajauc ar zivju gabaliņiem, pieliek olas, pieber sāli, piparus. Cepjamo formu ieziež ar sviestu, apkaisa ar rīvmaizi, liek tajā masu- vāra tvaika peldē 1 stundu. Pudiņu pasniedz siltu, pārlejot ar sviestu vai majonēzi.

Atlants