Vērtējums:
Publicēts: 27.12.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 1.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 2.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 3.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 4.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 5.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 6.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 7.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 8.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 9.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 10.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 11.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 12.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 13.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 14.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 15.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 16.
  • Referāts 'Kafijas un tējas automāti', 17.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  UZLEJAMĀS KAFIJAS AUTOMĀTI    4
1.1.  Pārlejamu filtru kafijas automāts    4
1.2.  Moka kafijas automāti    6
2.  ESPRESSO KAFIJAS AUTOMĀTI    8
2.1.  Automātiskie kafijas automāti    8
2.2.  Pusautomātiskie kafijas automāti    10
2.3.  Kombinētie kafijas automāti    11
2.4.  Kapsulu kafijas automāti    12
2.5.  Spilventiņu automāti    13
2.7.  Profesionālie kafijas automāti    14
3.  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTIE AVOTI    17
Darba fragmentsAizvērt

3. SECINĀJUMI

1. Lielā kafijas automātu izvēle patērētāju var apmulsināt, tādēļ pirms iegādājas kafiju ir nepieciešams izpētīt aprakstu katrai ierīcei.
2. Lai uztaisītu gardāku kafiju, ir nepieciešams pirmstam samalt pupiņas ar kafijas dzirnaviņu palīdzību.
3. Visvieglāk ir lietot kapsulu un spilventiņu automātus, jo tiem nav nepieciešama tik rūpīga apkope, kā tā vajadzīga citiem automātu veidiem.
4. Autoresprāt, bāros un restorānos obligāti vajag ieviest profesionālos automātus, citādāk kafiju neviens nepirks.
5. Nelielam birojam lieliski derēs kapsulu kafijas automāts, savukārt lielam kolektīvam ir nepieciešams kafijas automāts espresso pagatavošanai.

Autora komentārsAtvērt
Atlants