Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 14 vienības
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Kartupeļi', 1.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 2.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 3.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 4.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 5.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 6.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 7.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 8.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 9.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 10.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 11.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 12.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 13.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 14.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 15.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 16.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 17.
  • Konspekts 'Kartupeļi', 18.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Prečziniskais raksturojums    4
2.  Uzturvērtība    5
3.  Ēdienu iedalījums    6
4.  Izejvielu pirmapstrāde    7
5.  Kartupeļu siltapstrāde    10
6.  Ēdienu gatavošanas tehnoloģija    14
7.  Ēdienu pasniegšanas raksturojums    16
  Secinājumi    17
  Izmantotā literatūra    18
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Kartupeļi ir ļoti populāri dārzeņi, tāpēc arī informācija par tiem ir ļoti plaša un viegli pieejama;
2. Kartupeļi izceļas ar lielu ogļhidrātu saturu, tāpēc tie ir patstāvīgs pārtikas produkts, kurus uzturā var izmantot kā pamatēdienu;
3. Kartupeļiem ir salīdzinoši augstāka enerģētiskā vērtība nekā citiem dārzeņiem;
4. Šie dārzeņi gan pēc formas, gan ķīmiskā sastāva, gan arī pēc īpašībām ir piemēroti dažādiem siltapstrādes veidiem;
5. Kartupeļi tiek izmantoti gan ēdienu gatavošanā, gan kā ārstnieciskie līdzekļi un arī kosmētikā;
6. Kartupeļi ir salīdzinoši lēts produkts.

Autora komentārsAtvērt
Atlants