Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 1.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 2.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 3.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 4.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 5.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 6.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 7.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 8.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 9.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 10.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 11.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 12.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 13.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 14.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 15.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 16.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 17.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 18.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 19.
  • Prakses atskaite 'Pārtikas piedevas uzturā', 20.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Lietojot uzturā daudz augļu var uzlabot savu veselību, jo augļi izvada kaitīgās vielas no organisma.
2. Uzturā labāk lietot dabīgās garšvielas nekā mākslīgās, jo mākslīgās satur daudz dažādu piedevu.
3. Mūsdienās cilvēki dzeršanai biežāk lieto dzērienus, kas ir kaitīgi veselībai, īpaši pērk tos bērni, piemēram, Coca – Cola.
4. Pārāk maz uzmanības pievērš pārtikas sastāvam.
5. Iepērkoties priekšroku dod pārtikas produktiem ar ilgāku uzglabāšanas termiņu, kas tātad satur dažādus konservantus.
6. Bērni dod priekšroku krāsainiem pārtikas produktiem – dzērieniem, konfektēm, chupa – chup u.c.
7. Pārtikas produkti, kas satur dažādas pārtikas piedevas, izraisa saslimšanas ar alerģijām, kas ar katru gadu pieaug.
8. Nezinot pārtikas produkta sastāvu, cilvēki, kas cieš no alerģijām īpaši apdraud savu veselību.
9. Daudzi patērētāji izvēlas dabīgās garšvielas, jo tās ir lētākas un piešķir ēdienam savādāku garšu nekā mākslīgās garšvielas.

Autora komentārsAtvērt
Atlants