Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 1.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 2.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 3.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 4.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 5.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 6.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 7.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 8.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 9.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 10.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 11.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 12.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 13.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 14.
  • Prakses atskaite 'Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā un trīs tehnoloģiskās kartes', 15.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma raksturojums    3
2.  Produktu sagāde    4
3.  Drošībastehnikasunugunsdrošībasnoteikumiem    5
5.  Darbs dārzeņu apstrādes darba vietā    7
6.  Darbs zivju un gaļas apstrādes darba vietā    7
7.  Darbs karstās apstrādes darba vietā    8
8.  Darbs auksto ēdienu gatavošanas darba vietā    8
9.  Darbs konditorejas cehā    9
10.  Konditorejas izstrādājumu noformēšana    9
11.  Secinājums    10
12.  Izmantotā literatūra    11
Darba fragmentsAizvērt

Darbs zivju un gaļas apstrādes darba vietā

Zivju un gaļas darba apstrādes vietā. Zivis un gaļu lielāko tiesu gatavoja sagatavēm, uz nākamo dienu.. Biežāk izmantojamā zivs bija lasis, pangasi fileja un zandartu. Zivis pārsvarā šajā darba vietā jau atved sagatavotas, vienīgais, kas ir jāizdara, tas ir pievienot klāt sāli un piparus un marinādi ja nepieciešams.
Biežāk izmantojamā gaļa bija liellopu gaļa, vistas gaļa un cūkgaļa.
Liellopu gaļu uzņēmumā piegādā jau sadalītu pa porciju gabaliem.
Cūkgaļu uzņēmumā piegādā jau sadalītu porciju gabalos. No cūkgaļas gatavo klasiskās karbonādes ar sietu un šampinjoniem.
Vistas gaļu pārsvara no vistas gaļas gatavoja karbonādes un pildītas karbonādes .
Vistas gaļas vel gatavoja vistas stilbiņus un spārniņus, dažādas pildītas karbonādes, klasiskās karbonādes ar sieru un šampinjoniem.
Liellopu gaļu pārsvarā gatavoja stekus un grilētā veidā, vai cep uz pannas.
Šajā uzņēmuma zivis atveda jau sagatavotas cepšanai, vienīgais kas bija jāpievieno bija garšvielas vai marināde . …

Autora komentārsAtvērt
Atlants