Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 1.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 2.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 3.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 4.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 5.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 6.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 7.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 8.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 9.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 10.
  • Konspekts 'Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Rūpīgi nomazgā dārzeņus. Gurķus pārgriež uz pusēm, sarīvē šķēlītēs. Tomātus sagriež nelielās šķēlītēs, ziedkāpostus sadala nelielās rozetītēs, pievieno pārējās sastāvdaļas un rūpīgi sajauc. Garšvielas (sāli, piparus, cukuru) pievieno pēc garšas. Kārto salātu traukā un dekorē ar zaļumiem.

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Persikus un bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež vidēji lielos gabalos. Augļus sasmalcina blenderī. Pievieno kubos sagrieztu saldējumu un visu sakuļ viendabīgā masā. Salej nelielos trauciņos un uz 1 stundu ieliek saldētavā. Pasniedz rotātus ar mandarīnu daiviņām. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants