Vērtējums:
Publicēts: 30.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 1.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 2.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 3.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 4.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 5.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 6.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 7.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 8.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 9.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 10.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 11.
  • Referāts 'Vācijas virtuve', 12.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  Valsts apraksts    3
2.  Uztura tradīcijas    6
2.1.  Raksturīgākie produkti uzturā    6
2.2.  Ēdienreizes    7
2.3.  Nacionālie svētki    7
2.4.  Kaimiņtautu ietekme uz Vācu tautas virtuvi    8
3.  Vācu tautas virtuves raksturīgāko ēdienu un dzērienu saraksts    9
  Secinājumi    11
  Izmantotās literatūras un informācijas avoti    12
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmumiem Latvijā svarīgi zināt ne tikai stāvokli savas valsts virtuvē, bet lietderīgi iegūt informāciju par citu valstu tradīcijām un kultūru, jo Latvijā ar vien vairāk paplašinās ārzemju tūristu loks, un tādējādi uzņēmumi var piesaistīt ārzemju viesus apzinot viņu valsts tradīcijas, pazīstamākos ēdienus.
Autore izvēlējusies apskatīt Vācijas virtuves īpatnības, jo šajā valstī dzīvo lielākais iedzīvotāju skaits visā Eiropas Savienībā.
Vācija iedalās vairākos reģionos, un šajos reģionos ēdienu gatavo atšķirīgi, ļoti raksturīgi tieši konkrētajam reģionam. Vācijā nacionālo ēdienu nav. Vācu virtuvei raksturīgi spēcinoši, sātīgi ēdieni, ko pamatā pagatavo no cūkgaļas.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants