Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 1.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 2.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 3.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 4.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 5.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 6.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 7.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 8.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 9.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 10.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 11.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 12.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 13.
  • Referāts 'Banketu veidi un to apkalpošana', 14.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  IEVADS    3
2.  BANKETU VEIDI UN TO PIEŅEMŠANA    4
3.  BANKETI AR PILNU VIESMĪĻU APKALPOŠANU    5
4.  BANKETI AR DAĻĒJU VIESMĪĻU APKALPOŠANU    9
5.  FURŠETA( bufetes) TIPA APKALPOŠANA    11
6.  KOKTEIĻU BANKETI, KAFIJAS PAUZES    13
7.  SECINĀJUMI    14
8.  IZMANTOTIE MATERIĀLI    15
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēks laikam gan ir vienīgā dzīvā būtne, kas ēšanu ir padarījusi par rituālu un kas gandrīz vienmēr to arī ievēro. Tāpat arī cilvēkiem ir nepieciešams tikties un kopā pavadīt laiku. Palielinoties materiālajai labklājībai, uzlabojoties dzīves un sadzīves apstākļiem, šī nepieciešamība krasi pastiprinās. Vajadzība dalīties ar kādu par iespaidiem, kas gūti, piemēram, tālā ceļojumā, vēlēšanās apspriesties gan par savām, gan radošām problēmām vai veiksmēm, nemaz jau nerunājot par obligātajām un regulārajām tuvu radinieku tikšanās reizēm, tāpat arī darba tikšanās, pieņemšanas, oficiālās pusdienas un kopīgie svētki – tas viss cilvēkus savā starpā saista; jo vairāk tad, ja tiek radīti nepieciešamie apstākļi. Šajos gadījumos tiek rīkoti banketi, tos var rīkot gan mājās, gan sabiedriskās vietās.

Autora komentārsAtvērt
Atlants