6. Ieviešanas plāns
7. Kopsavilkums
Secinājumi:
Neveidojas dīkstāve, jo cepējs ir apmācīts visos procesos
Cepēju prombūtnes laikā var aizvietot cits darbinieks (cepējs)
Darbinieks pilnveido savas prasmes, papildina kompetenci, apgūstot visu cepšanas procesu no A līdz Z
Nepārtraukta produkcijas pieejamība, jo aktīvi norit cepšanas process
Esošās produkcijas uzlabošana un jaunu produktu izstrāde (cepēja radošuma pieeja kāda no produkta izstrādes procesiem)
Krāsns cepšanai tiek noslogota pilnvērtīgi
Priekšlikumi:
Maizes ceptuves vadītājam jāseko līdz katra cepēja prasmju un kompetenču uzlabošanai, lai nodrošinātu nepārtrauktu un pilnvērtīgu darba izpildes procesu (galarezultātā – kvalitatīvs un klienta vēlmēm atbilstošs produkts)
Personalizēt preci, uz katra iepakojuma atstājot novēlējumu no cepēja
…