Vērtējums:
Publicēts: 11.12.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 1.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 2.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 3.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 4.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 5.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 6.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 7.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 8.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 9.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 10.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 11.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 12.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 13.
  • Prezentācija 'Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X', 14.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Maiznīcas SIA «X» īss raksturojums   
2.  Produkcijas sagataves procesa īss raksturojums   
3.  Izmantotās metodes pašreizējās situācijas analīzei   
4.  Pašreizējās un nākotnes situācijas novērtējums 4 blokiem   
4.1.  Darba organizācijai   
4.2.  Procesiem   
4.3.  Darba snieguma vadībai   
4.4.  Prasmēm, domāšanai un uzvedībai   
5.  Uzlabojumu potenciāla aprēķins   
6.  Ieviešanas plāns   
Darba fragmentsAizvērt

6. Ieviešanas plāns

7. Kopsavilkums
Secinājumi:
Neveidojas dīkstāve, jo cepējs ir apmācīts visos procesos
Cepēju prombūtnes laikā var aizvietot cits darbinieks (cepējs)
Darbinieks pilnveido savas prasmes, papildina kompetenci, apgūstot visu cepšanas procesu no A līdz Z
Nepārtraukta produkcijas pieejamība, jo aktīvi norit cepšanas process
Esošās produkcijas uzlabošana un jaunu produktu izstrāde (cepēja radošuma pieeja kāda no produkta izstrādes procesiem)
Krāsns cepšanai tiek noslogota pilnvērtīgi
Priekšlikumi:
Maizes ceptuves vadītājam jāseko līdz katra cepēja prasmju un kompetenču uzlabošanai, lai nodrošinātu nepārtrauktu un pilnvērtīgu darba izpildes procesu (galarezultātā – kvalitatīvs un klienta vēlmēm atbilstošs produkts)
Personalizēt preci, uz katra iepakojuma atstājot novēlējumu no cepēja

Autora komentārsAtvērt
Atlants