Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 1.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 2.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 3.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 4.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 5.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 6.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 7.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 8.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 9.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 10.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 11.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 12.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 13.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 14.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 15.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 16.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 17.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 18.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 19.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 20.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 21.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 22.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 23.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 24.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 25.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 26.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 27.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 28.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 29.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 30.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 31.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 32.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 33.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 34.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 35.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 36.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 37.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 38.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 39.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norises dokumentu izstrāde', 40.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdināšana ir viena no straujāk augošajām industrijām visā pasaulē, un tā ir cieši saistīta ar tūrismu. Ēdināšanas uzņēmums ir uzņēmums, kurā darbības ietver izejvielu sagādi, apstrādi, pārstrādi, kas nepieciešama plānoto produktu – ēdienu un dzērienu – gatavošanai, kā arī realizācijai un patēriņu grupai. Ēdināšanas uzņēmumu iedalījums atkarīgs no tā, cik plaša un daudzveidīga ir ēdienkarte, apkalpošanas veida un līmeņa, kā arī liela nozīme ir uzņēmuma atrašanās vietai un tā pieejamībai.
Cilvēki apmeklē ēdināšanas uzņēmumus vairāku iemeslu dēļ – ieēst, iedzert, satikties ar draugiem, lietišķie darījumi, svinēt svētkus, uzzināt ko jaunu, izglītoties, būt cilvēkos. Tas liecina par to, ka viesis meklē to, kā viņam mājās nav pieejams dotajā brīdī, piemēram, pietiekami plašs ēdienu un dzērienu klāsts. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants