Vērtējums:
Publicēts: 06.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Paraugs 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas termometrs', 1.
  • Paraugs 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas termometrs', 2.
  • Paraugs 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas termometrs', 3.
  • Paraugs 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas termometrs', 4.
Darba fragmentsAizvērt

karstās zupas ( dzidrās, nedzidrās, biezeņzupas, krēmzupas, piena);
kafija, tēja;

650C zupas ar olu-piena maisījumu;
karstās mērces;
cepti, sautēti, sacepti, tvaicēti, vārīti dārzeņu ēdieni;…

Autora komentārsAtvērt
Atlants