Vērtējums:
Publicēts: 21.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 1.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 2.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 3.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 4.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 5.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 6.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 7.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 8.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 9.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 10.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 11.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 12.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 13.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 14.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 15.
  • Referāts 'Biezpiens un biotīns', 16.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  BIEZPIENS    3
  RAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJA    3
  SAISTĪTĀ LIKUMDOŠANA    4
  UZGALABĀŠANAS NOSACĪJUMI    5
  VEIKALA „RIMI” UN „MAXIMA” PIEDĀVĀTAIS SORTIMENTS    6
  MARĶĒJUMA ANALĪZE    7
  SECINĀJUMI UN NOVĒRTĒJUMI    8
  BIOTĪNS    9
  PĒTĪJUMU APRAKSTS    11
  IZNAMTOTIE AVOTI    12
  PIELIKUMS    13
  Abstract    14
  Abstract    15
Darba fragmentsAizvērt

Biezpienu iepakojumā, kam var piekļūt gaiss, ledusskapī drīkst uzglabāt ne ilgāk par 5 – 6 dienām. Hermētiski iepakotu biezpienu (aizvalcētu) neatvērtu ledusskapī var turēt 12 – 14 dienas. Šādi iepakotam biezpienam ir arī citas priekšrocības, piemēram, tas nesamitrina veikala leti, iepirkumu groziņu vai nesabojā somu, kurā ielikta paciņa.
Piena produktu uzglabāšana, ko nosaka regulās:
Gala produktu uzglabāšana un izplatīšana jāveic apstākļos, kas nepieļauj piesārņošanos un aizsargā pret produktu bojāšanos.
Gatavā produkcija jāuzglabā atbilstoši katra konkrēta produkta veida NTD noteiktajām prasībām.
Uzglabājot piena produktus, stingri jāievēro produktu uzglabāšanas termiņi un režīmi – temperatūras režīmi (kur nepieciešams – arī gaisa mitruma režīms).
Saldētavās un aukstuma kamerās jābūt temperatūras (ja nepieciešams arī gaisa mitruma) mērīšanas un reģistrēšanas ierīcēm. Jāveic noteikto režīmu rādītāju reģistrēšana un pieraksti.
Kopā ar piena produktiem nedrīkst uzglabāt citus produktus un materiālus, kuri var ietekmēt piena produktu kvalitāti, piem., produkti ar svešas izcelsmes smakām. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants