Vērtējums:
Publicēts: 23.07.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 1.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 2.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 3.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 4.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 5.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 6.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 7.
Darba fragmentsAizvērt

FORELES RULETE
Jums nepieciešams: Forele (fileja ar ādu viena gabala) – 1kg; siers (vēlams Krievijas vai Rankas) – 150g; sāls; maltie pipari, dilles – pēc garšas; eļļa cepšanai
Fileju notīra, noskalo, novieto uz dēlīša ar ādu uz leju, pārkaisa ar sāli pipariem un dillēm. Virsū liek nākošās sagatavotās filejas un, šādi sagatavotas, tās ievieto uz pāris stundām ledusskapī.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants