Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 1.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 2.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 3.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 4.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 5.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 6.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 7.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 8.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 9.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 10.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 11.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 12.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 13.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 14.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 15.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 16.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 17.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 18.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 19.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 20.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 21.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 22.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 23.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 24.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 25.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 26.
  • Prezentācija 'Cukurotie konditorejas izstrādājumi', 27.
Darba fragmentsAizvērt

Karameles ir visizplatītākais konditorejas izstrādājumu veids.
Ledenes gatavo no karameļu masas bez pildījuma.
Sīkas formas izstrādājumi, bez iesaiņojuma – monpansjē, figurālās, plāksnītes uz skaliņiem, kā arī iesaiņotās.
Karamelēm ar pildījumu atkarībā no izejvielām, tas var būt dažāds.
Ir arī karameles, kurās pildījums sajaukts kopā ar karameļu masu.
Visiem pildījumiem jābūt noturīgiem uzglabājot, vienmērīgi izvietotiem pa visu batonu, tie nedrīkst šķīdināt karameļu apvalku.

Autora komentārsAtvērt
Atlants