Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 1.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 2.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 3.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 4.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 5.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 6.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 7.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 8.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 9.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 10.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 11.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 12.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 13.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 14.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 15.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 16.
  • Prezentācija 'Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izpēte', 17.
Darba fragmentsAizvērt

Zinātniskā darba mērķis:
izvērtēt Latvijā selekcionētu kailgraudu auzu ķīmisko sastāvu un salīdzināt to ar plēkšņu auzu ķīmisko sastāvu.
Zinātniskā darba uzdevumi:
1. Noteikt kailgraudu auzās un plēkšņu auzās (kontrolei) olbaltumvielu saturu un izvērtēt aminoskābju sastāvu;
2. Izanalizēt tauku un taukskābju saturu;
3. Noteikt kokšķiedru un β-glikānu daudzumu;
4. Noteikt pelnvielu daudzumu;
5. Izvērtēt E vitamīna saturu;
6. Noteikt paraugiem mitrumu.
7. Veikt kailgraudu auzām integrēto novērtējumu un atrast, kurš kailgraudu auzu hibrīds ir pilnvērtīgāks no uzturvērtības viedokļa.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants