Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 2.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 3.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 4.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 5.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 6.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 7.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 8.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 9.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 10.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 11.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 12.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 13.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 14.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 15.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 16.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 17.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 18.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 19.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 20.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 21.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 22.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 23.
  • Prakses atskaite 'Prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā', 24.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma struktūra    3
1.2.  Darbinieku sastāvs    4
2.  Pārtikas drošības vadība SIA ”Linde pārtika”    5
3.  Ēdienu gatavošana    6
3.1.  Dārzeņu apstrāde    7
3.2.  Zivju apstrāde    8
3.3.  Gaļas apstrāde    9
3.3.1.  Gaļas ēdiena tehnoloģiskā karte    10
3.3.2.  Gaļas ēdiena kalkulācijas karte    11
3.4.  Mērces un piedevas    12
3.5.  Dzidrās un nedzidrās zupas    13
3.6.  Aukstie ēdieni un uzkodas    14
3.7.  Putraimu, pākšaugu un makaronu ēdieni    15
3.8.  Biezpiena un olu ēdieni    16
3.10.  Saldie ēdieni    17
3.11.  Karstie, aukstie dzērieni    18
3.12.  Latviešu nacionālā virtuve    18
3.13.  Cittautu ēdieni    19
4.  Miltu konditorejas izstrādājumi    20
4.1.  Raugu mīklas pagatavošana un tās izstrādājumi    20
4.2.  Smilšu mīklas pagatavošana un tās izstrādājumi    21
4.3.  Kārtainās bezrauga mīklas pagatavošana un tās izstrādājumi    22
4.4.  Kūku un tortu apdares pusfabrikātu gatavošana    23
5.  Secinājumi    24
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi.
Šī bija mana pirmā patstāvīgā prakse, jo skolas ĒGT stundās neiemācās tik daudz, ka patstāvīgi darbojoties kādā uzņēmumā.
Es uzskatu, ka daudz vieglāk var iemācīties tieši praktiski strādājot nevis sēžot stundās un klausoties skolotājas teiktajā.
Prakses laikā iemācījos ļoti daudz ēdienu, kurus nekad nebiju gatavojusi, un kuri man ļoti labi palika atmiņā, jo tieši tie ēdieni, kurus es pati gatavoju palika atmiņā, ne pa velti cilvēki saka „ar skatīšanos TU neko neiemācīsies”. Tagad sapratu, ka tā tiešam ir .
Mani ļoti priecē, ka iepazinos ar daudz dažādiem līdz šim neredzētiem augiem un produktiem. Vēl iemācījos strādāt ar dažāda veida virtuves aprīkojumiem, kas ļoti atvieglo darbu virtuvē. Bez šāda aprīkojuma un tehnikas, darbs ietu daudz lēnāk uz priekšu.
Bet kopumā man ļoti patika prakse tieši šajā uzņēmumā, jo šeit bija ļoti saticīgas tantes, kas ļāva man ātri iejusties. Šī prakse man deva ļoti lielu pieredzi, un sapratu ka tieši pa šo jomu mācīšos arī tālāk.

Autora komentārsAtvērt
Atlants