Vērtējums:
Publicēts: 12.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 1.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 2.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 3.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 4.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 5.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 6.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 7.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 8.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 9.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 10.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 11.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 12.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 13.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 14.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 15.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 16.
  • Prezentācija 'Medījuma gaļa - zaķis', 17.
Darba fragmentsAizvērt

Ieteikumi medījuma gaļas pagatavošanai
Pirms sautēšanas gaļu apcep uz lielas liesmas, lai nezustu vērtīgās uzturvielas un gaļa būtu sulīga
Pirms cepšanas gaļu iespeķo vai ietin speķa šķēlītēs, lai gaļa nezaudētu miturumu, jo medījumā ir maz tauku
Lai nezustu īpatnējā medījuma garša, nelieto daudz sīpolus
Lai nomāktu kādu garšu, sīpolus var lietot pastiprināti

Pirms gatavošanas rūpīgi atbrīvo gaļu no plēvēm un mazgā tekošā ūdenī – bet nemērcē
Medījuma gaļu nemērcē ūdenī – tas paātrina bojāšanos
Uzmanīgi apietas ar gabalu, kurā ir šāviena vieta – asinis ir ļoti labvēlīga vide patogēno mikroorganismu attīstībai – ātri sākas pūšanas process

Autora komentārsAtvērt
Atlants