Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Izejvielas', 1.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 2.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 3.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 4.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 5.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 6.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 7.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 8.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 9.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 10.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 11.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 12.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 13.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 14.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 15.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 16.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 17.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 18.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 19.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 20.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 21.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 22.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 23.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 24.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 25.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 26.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 27.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 28.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 29.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 30.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 31.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 32.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 33.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 34.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 35.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 36.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 37.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 38.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 39.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 40.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 41.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 42.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 43.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 44.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 45.
  • Prezentācija 'Izejvielas', 46.
Darba fragmentsAizvērt

Taukvielas
Margarīns
Izmantojami rauga un smilšu cepumos, taču rūpnieciskai izmantošanai ir speciāli margarīni

Augu eļļa
To izmanto konditorejas izstrādājumu cepšanai lielātauku daudzumā, pildijumu termiskai apstrādei un nelielos daudzumos rauga mīklai. Izmanto augu eļļu, kurām ir neitrāla garša.

Milti ir pulverveida masa, ko iegūst, sasmalcinot labības graudus, vairāku tā saukto pseidolabību sēklas vai augļus, kā arī zirņus, pupas vai saknes.
  Milti ir pamata izejviela miltu un daudziem konditorejas izstrādājumiem.

Rieksti
Mandeles
Rūgtas mandeles nelielos daudzumos izmanto kā garšvielu , ja izmantos lielos daudzumos, ēdot, tas var izraisīt nāvi. Mandelēm ir iegarena, saspiesta forma, krāsa no gaiši dzeltenas līdz tumši brūnai.Pirms lietošanas applauce verdošā ūdenī, lai noņemtu miziņu.
Mandeles izmanto- veselas, skaidiņas, šķēlītēs, sasmalcinātas un mandeļu miltus.

Valrieksti

Autora komentārsAtvērt
Atlants