Vērtējums:
Publicēts: 10.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 1.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 2.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 3.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 4.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 5.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 6.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 7.
  • Prezentācija 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 8.
Darba fragmentsAizvērt

,,Kungu” baltmaize
Sastāvdaļas: Kviešu milti, ūdens, rapšu eļļa, raugs, cukurs, vājpiena pulveris, pārtikas ražošanas sāls, miežu iesala ekstrakts.

Uzturvērtība
100 g produkta satur : enerģisko vērtību 271kcal taukus 3,5 g (tostarp piesātinātās taukskābes 0,3 g), ogļhidrātus 50,2 g (tostarp cukurs 4,2 g), olbaltumvielas 8,4 g, sāls 1,2 g, šķiedrvielas 2,8 g.

Secinājumi
Manis izvēlētajā produktā ,,Kungu’’ baltmaize bija veselībai kaitīgu vielu
Jogurtā ,,OGA’’ bija alerģisku reakciju izraisoša viela, tā bija krāsviela karmīns.

Autora komentārsAtvērt
Atlants