Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

1.Uzņēmuma raksturojumus
Restorāns ir vieta, kur cilvēki saņem no pasaulīgajām baudām ne tikai pārtiku, bet arī apkārtējo vidi un pakalpojumu servisu. Restorāni tiek uzskatīti par vienu no vispusīgākajiem uzņēmumiem, jo tie sniedz noteikta līmeņa servisu, kas ir:
• Plašas izvēles ēdienkarte;
• Apkalpojošā personāla pakalpojumā;
• Uzņēmuma zāles atmosfēra, interjers.
Mūsdienās ir diezgan daudz restorānu, kas vērsti uz visiem iespējamiem klientiem. Restorānos var izbaudīt lielāku ēdienu klāstu, kā arī nobaudīt minimālismā gatavotus ēdienus.
Lai veidotu restorānu ir nepieciešamas lielas zināšanas, kā arī lielu pacietību. Jāņem vērā ir interjers, ēdienu klāsts, piederumi, trauki, izmaksas un atrašanās vieta.
Liela nozīme, lai restorāns būtu ar labu slavu, ir apkalpošanai, ar sveicināšanos, labiem vārdiem no viesmīļa, ātru apkalpošanu un pozitīvu attieksmi.

Autora komentārsAtvērt
Atlants