Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 1.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 2.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 3.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 4.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 5.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 6.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 7.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 8.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 9.
  • Referāts 'Speciālie alus veidi', 10.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Bezalkoholiskais alus    3
  Ledus alus (ICE BEER)    6
  Diētiskais alus    7
  Praktiskās situācijas novērtējums    9
  Secinājumi un priekšlikumi    9
  Izmantotā literatūra    10
Darba fragmentsAizvērt

Alus ir vāji alkoholisks dzēriens, kuru iegūst, notiekot spirta rūgšanai iesala misā ar alus rauga palīdzību, parasti apiņu klātbūtnē. Alkohola saturs vairākos alus veidos sastāda 3-6% (dažreiz pat līdz 12% - stipram alum), barības vielu, galvenokārt, ogļhidrātu saturs – 7-10%, CO2 saturs – 0,3 – 0,4%.
Speciālais alus – alus, pagatavots pēc speciālās tehnoloģijas un/vai pievienojot tādas izejvielas, kuras piedod dzērienam specifiskas organoleptiskās īpašības. Pie tādiem alus veidiem pieder diētiskais, bezalkoholiskais un ledus alus.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants