Vērtējums:
Publicēts: 01.04.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 1.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 2.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 3.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 4.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 5.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 6.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 7.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 8.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 9.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 10.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 11.
  • Prezentācija 'Ēdienu un dzērienu pasniegšanas temperatūra', 12.
Darba fragmentsAizvērt

Dzēriens + Ledus
Vai ledus ļauj izbaudīt dzēriena nianses pilnībā?
Ja cilvēks atrodas kādā pasākumā kur tiek nodarbinātas ar citas maņas tad jā, bet ja mierīgos mājas apstākļos ar ģimeni vai viens tad labāk to dzērienu izbaudīt tīru, jo ledus notušē īpašās garšas un nianses.
Ledus padara dzērienu aukstāku un atšķaidītāku.

Kvalitatīvus dzērienus būtu ieteicams baudīt istabas temperatūrā, kas ir 17 - 18 0C. Ierasts, ka baltvīni un šampanieši pirms pasniegšanas kārtīgi jāatdzesē, taču tas vairāk attiecas uz jaunāka gada gājuma dzērieniem. Tāpat arī kvalitatīvu vodku nav ieteicams glabāt saldētavā, jo, dzerot ledusaukstu, dzēriens, tas pazaudē savas garšas nianses.

Autora komentārsAtvērt
Atlants