Vērtējums:
Publicēts: 28.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 1.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 2.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 3.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 4.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 5.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 6.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 7.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 8.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 9.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 10.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 11.
  • Referāts 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 12.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  SAGĀDES PLĀNOŠANA    4
2.  SAGĀDES PAMATPRINCIPI    6
3.  NEPIECIEŠAMIE PĀRTIKAS PRODUKTI UN TO IEGĀDES AVOTI    7
4.  PIEGĀDES DOKUMENTĀCIJA    10
  SECINĀJUMI    11
  LITERATŪRAS SARAKSTS    12
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedriskie ēdināšanas uzņēmumi produkcijas gatavošanā izmanto ļoti daudz un dažādus pārtikas produktus. Lai uzņēmums spētu sekmīgi darboties, tam vienmēr jābūt pieejai pietiekamam daudzumam kvalitatīvu produktu. Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos ir dažādu preču, ko uzņēmums pats nespēj saražot, piegāde attiecīgā vietā un laikā ar kādas, lielākoties, specializētas firmas palīdzību. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants