Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Receptes', 1.
  • Referāts 'Receptes', 2.
  • Referāts 'Receptes', 3.
  • Referāts 'Receptes', 4.
  • Referāts 'Receptes', 5.
  • Referāts 'Receptes', 6.
  • Referāts 'Receptes', 7.
  • Referāts 'Receptes', 8.
  • Referāts 'Receptes', 9.
  • Referāts 'Receptes', 10.
  • Referāts 'Receptes', 11.
  • Referāts 'Receptes', 12.
  • Referāts 'Receptes', 13.
  • Referāts 'Receptes', 14.
  • Referāts 'Receptes', 15.
  • Referāts 'Receptes', 16.
  • Referāts 'Receptes', 17.
  • Referāts 'Receptes', 18.
  • Referāts 'Receptes', 19.
  • Referāts 'Receptes', 20.
  • Referāts 'Receptes', 21.
  • Referāts 'Receptes', 22.
  • Referāts 'Receptes', 23.
  • Referāts 'Receptes', 24.
  • Referāts 'Receptes', 25.
  • Referāts 'Receptes', 26.
  • Referāts 'Receptes', 27.
  • Referāts 'Receptes', 28.
  • Referāts 'Receptes', 29.
  • Referāts 'Receptes', 30.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Uzņēmuma raksturojums    3
  Rauga mīkla    3
  Izstrādājumi no rauga mīklas   
  Izstrādājumi no kārtainās mīklas   
  Izmantotā literatūra   
Darba fragmentsAizvērt

Izejvielu sagatavošana un izmantošana.


Konditorejā visbiežāk tiek izmantoti milti, olas, cukurs, raugs, sīrupi,
Dažādi pildījumi, krēmi, taukvielas, dažādas garšvielas, pienu un tā apstrādes produktus, dažādus riekstus, cepamo pulveri, potašu, šokolādi, kakao, kafiju,
glazūras, augļus un ogas, recinātājvielas, sukādes.

MILTI-izsijā caur sietu.no miltiem gatavo visdažādākos konditorejas izstrādājumus, sākot no vismazākajiem-pīrādziņiem un vislielākiem - kūkām.
Miltus iesijā bļodā un tiem pievieno pēc receptūras klāt pārējās izejvielas.
Miltus arī piesijā pie masām, piemēram- gatavojot biskvīta mīklu, miltus pievieno
Pie saputotās olas un cukura masas.

OLAS-tās ieliek pie miltiem, piemēram, gatavojot rauga mīklu, gatavojot biskvīta mīklu ,olas vai nu atdala, vai pieliek veselas.

CUKURS-pieber klāt izstrādājumiem garšas uzlabošanai, vai sīrupu pagatavošanai.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants