Vērtējums:
Publicēts: 15.09.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 1.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 2.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 3.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 4.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 5.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 6.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 7.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 8.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 9.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 10.
  • Prezentācija 'Biezpiena ražošanas tehnoloģija un iekārtas', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Izejvielas

Piens;
Ieraugs
(Lactoccocus lactis un Lactoccocus cremori) ;
CaCl2 40% šķīdums.
Biezpiena minimālais mitruma saturs ir 80% un maksimālais skābuma saturs ir 240 oT.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants